Over mij

marielle kookt
Hoi, ik ben Mariëlle en regelmatig te vinden in de keuken. Het zoeken naar lekkere en eenvoudige recepten om te maken doe ik graag. Tevens vind ik het een uitdaging om uit te proberen welke ingrediënten en smaken het beste bij elkaar passen. Hierdoor ontstaan vaak de lekkerste gerechten!

Als ik niet in de keuken sta breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden en loop ik regelmatig een rondje hard of ben te vinden in de sportschool.

KOKEN
Het bladeren in kooktijdschriften en kookboeken deed ik al bij mijn ouders thuis. Interesse voor het echte koken is eigenlijk pas later gekomen.

Samen met mijn vriend heb ik inmiddels al heel wat recepten uitgeprobeerd en met vrienden hebben wij heel wat kookavonden gehad. Tijdens deze kookavonden stonden we om de beurt in de keuken om een gerecht klaar te maken. Dit gerecht werd dan beoordeeld door de anderen. Er zijn door deze gezellige kookavonden recepten gebleven, recepten in de prullenbak belandt en ook zijn er nieuwe recepten ontstaan. Dit foodblog ben ik begonnen op aanraden van anderen. Ik had namelijk een hele map met losse blaadjes waar alle recepten  inzaten die de moeite waard waren om nog een keer te maken.

Ik hoop dat je aan de slag gaat met één van de recepten.

Lieve groet, Mariëlle

CONTACT
Vragen, tips of opmerkingen? Deze zijn van harte welkom!
Neem dan contact met mij op via mariellekookt@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *