Een lekker broodje voor de lunch is altijd goed! Dit heerlijke krokante broodje met rosbief en truffelmayonaise is superlekker en eenvoudig klaar te maken. Eens wat anders dan het standaard broodje als lunch. Ga jij deze een keertje maken?
Broodje rosbief met truffelmayonaise
Recept is voor 2 personen
Tijd: 10 minuten
Ingrediënten:
2 harde broodjes
10 plakjes rosbief
handje sla (eigen keuze)
parmezaanse kaassnippers
2 el truffelmayonaise
1 el pijnboompitten
Bereidingswijze:
Haal als eerste de rosbief uit de koelkast en laat deze op kamertemperatuur komen. Rooster vervolgens in een droge koekenpan de pijnboompitjes totdat ze bruin beginnen te zien.
Snijd de broodjes open en besmeer beiden helften met de truffelmayonaise. Leg daarna de sla en de rosbief erop. Strooi daarna de pijnboompitten en de parmezaanse kaas erover. Als laatste kun je nog wat truffelmayonaise erover heen druppelen.
Eet smakelijk!
Tip: Ook lekker met een eitje
Ga je liever voor een broodje met vis? Maak dan dan dit heerlijke lunchbroodje met forelfilet eens.
Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.
Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl