Lunchbroodje met forelfilet

Broodje forelfiletTrek in een lekker broodje tussen de middag? Maak dan dit lunchbroodje met forelfilet.

In het weekend besteden wij vaak wat meer tijd aan de lunch. Dat wil eigenlijk zeggen dat we wat broodjes afbakken en vervolgens beleggen met wat lekkers. Dit broodje met forelfilet met zelfgemaakte citroen-mosterddressing is één van de broodjes die met regelmaat hier op tafel komt. Een ontzettend lekker broodje welke eigenlijk binnen een mum van tijd klaar is.

Lunchbroodje met forelfilet


Recept is voor 2 personen
Tijd: 10 minuten

Ingrediënten:
2 Italiaanse bollen
2 forelfilets
1 ½ el halvanaise (of mayonaise)
1 tl mosterd
2 el citroensap
1 tl gedroogde dille
handje ijsbergsla
¼ komkommer
peper

Bereidingswijze:
Meng als eerste in een kommetje de citroensap met de halvanaise, mosterd en de dille. Breng dit vervolgens op smaak met wat peper en eventueel nog wat dille.

Was de komkommer en snijd deze in plakjes.

Snijd de broodjes doormidden en beleg ze eerst met wat sla en plakjes komkommer. Leg hier bovenop de forelfilet en besprenkel het geheel als laatste met de citroen-mosterddressing.

Eet smakelijk!

Tip voor een nog een lekker broodje:

Dit broodje met krab en alfalfa is ook zeker de moeite waard als je van broodjes vis houdt.


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *