Bijgerechten groenten kerst

Al bedacht wat voor bijgerechten je met Kerst wilt serveren? Ik zet een aantal bijgerechten met groenten op een rijtje voor je. Spruitjes uit de wok, regenboogwortels, rode bietensalade en rode kool met appeltjes.

Bijgerechten groenten kerst


SPRUITJES UIT DE WOK
Deze spruitjes lust iedereen! Ze worden samen met knoflook, ui, paprika en champignons gewokt. Als hoofdgerecht wok ik er altijd nog spekjes door heen maar als deze spruitjes als bijgerecht op tafel komen laat ik dat achterwege.

REGENBOOGWORTELS
Zijn ze niet prachtig deze regenboogwortels? Lekker en supergezond.

RODE BIETENSALADE
Een lekkere salade mag ook niet ontbreken als bijgerecht tijdens de feestdagen. Deze rode bietensalade doet het altijd goed.

RODE KOOL MET APPEL
Deze heerlijke gestoofde rode kool met appel is eigenlijk een klassiek gerecht wat vaak op tafel staat als bijgerecht. Lekker bij allerlei soorten vlees.

Weet jij al wat voor bijgerechten je gaat maken?


Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *