Aardappelen als bijgerecht

Aardappelen als bijgerechtAardappelen staan hier met regelmaat op tafel. Vaak gekookt met groenten of als puree verwerkt in een ovenschotel. In het weekend of met de feestdagen serveren we aardappelen vaak op een andere manier.

Hieronder heb ik een aantal van onze favoriete aardappelen als bijgerecht  op een rijtje gezet.

Aardappelen als bijgerecht


AARDAPPELKOEKJES
Deze koekjes zijn een succes bij jong en oud. De aardappelen worden geraspt, lekker gekruid en gebakken in wat olie of boter.

ROSEVAL AARDAPPELTJES UIT DE OVEN
Roseval aardappeltjes zijn zeer smaakvol. Ik maak ze vaak klaar in de oven met wat rozemarijn, zeezout en lekker veel knoflook!

HASSELBACK AARDAPPELS 
Hasselback aardappels zijn een leuk idee voor de feestdagen. Het insnijden van de aardappelen is een werkje maar voor de rest zijn deze Hasselback aardappels eenvoudig klaar te maken.

GEBAKKEN AARDAPPELEN 
Gebakken aardappelen zijn altijd goed! Ik bak ze altijd in boter en olie en bestrooi ze flink met paprikapoeder. Dan worden ze lekkere krokant en bruin.

Serveer jij ook tijdens de feestdagen aardappelen als bijgerecht?


Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *