Gevulde peer met noten

Gevulde peer met notenEen lekkere warme peer met noten als tussendoortje of dessert. Dat wil jij toch ook wel?

Recept is voor 4 personen
Tijd: 10 minuten + 10 minuten oventijd

Ingrediënten:
2 peren
kaneelpoeder
handje gemengde
2 el honing

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180° C.
Was de peren en snijd ze doormidden.  Snijd voorzichtig klokhuis uit elke helft en snijd vervolgens van onderen een dun plakje af, zodat de peer helften op een bakblik of ovenschaal blijven liggen.

Vet een bakblik in met wat olie en leg de peerhelften hierop. Bestuif de peer met wat kaneelpoeder. Hak de noten fijn en vul er de holtes van de peerhelften mee.

Overgiet het geheel met een scheut honing en laat de peerhelften
10 minuten opwarmen in een oven van 180° C.

Eet smakelijk!

Tip:
Serveer deze gevulde peer met noten tijdens feestdagen met een bolletje ijs. Succes gegarandeerd!


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *