Gevulde peer met noten

Gevulde peer met notenDeze warme peer met noten is lekker, gezond en heel eenvoudig om klaar te maken. Binnen 10 minuten kun jij van dit lekkers genieten.

Gevulde peer met noten

Recept is voor 4 personen
Tijd: 10 minuten + 10 minuten oventijd

Ingrediënten:
2 peren
kaneelpoeder
handje gemengde
2 el honing

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180° C.

Was hierna de peren en snijd ze doormidden.  Snijd voorzichtig het klokhuis uit elke helft en snijd vervolgens van onderen een dun plakje af, zodat de peer helften op een bakblik of ovenschaal blijven liggen.

Vet een bakblik in met wat olie en leg de peerhelften hierop. Een stuk Bestuif de peer met wat kaneelpoeder. Hak hierna de noten fijn en vul er de holtes van de peerhelften mee.

Overgiet het geheel met een scheut honing en laat de peerhelften
10 minuten opwarmen in een oven van 180° C.

Eet smakelijk!

Tip:
Serveer deze gevulde peer met noten tijdens feestdagen met een bolletje ijs. Succes gegarandeerd!


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een lekker recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *