Broodje hummus, tomaat, komkommer en ei

Deze broodjes zijn echt een feestje voor mij. Sinds ik hummus ontdekt hebt is het product niet meer weg te denken uit onze koelkast. Regelmatig probeer ik wat nieuws uit met de hummus en is dit lekker broodje met hummus, tomaat, komkommer en ei ontstaan.

Heel erg simpel eigenlijk, maar superlekker, dus het delen waard!

Gebruik jij wel eens hummus?

Recept is voor 1 persoon
Tijd: 10 minuten

Ingrediënten:
2 volkoren boterhammen
Hummus (ik gebruikte de pittige kerrie variant van Maza)
1 ei
1 tomaat
stukje komkommer
handje rucola
peper

Bereidingswijze:
Kook je ei totdat deze hard is.
Schil het stukje komkommer en snijd deze in plakjes. Was de tomaat en snijd deze in plakjes. Pel de ei en snijd deze in plakjes.

Rooster de boterhammen even in de broodrooster en besmeer ze hierna rijkelijk met de hummus. Verdeel wat rucola op de broodjes.
Beleg hierna de broodjes met hummus met de komkommer, tomaat en ei. Als laatste strooi je nog wat peper over de boterhammen met hummus, tomaat, komkommer en ei.

Eet smakelijk!

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *