Tosti-wraps

Tosti-wrap zalm, kwarkspread en komkommer   Tosti-wrap met kipfilet, kaas en tomaat
Deze twee tosti-wraps zijn makkelijk te maken en snel klaar. Ideaal dus voor een snelle  en lekkere lunch.

Wij houden hier allemaal van wraps echter gebruiken we ze nooit allemaal in één keer. Van wraps die overblijven maken wraps maken we dan vaak een tosti.Je kunt lekker variëren met het beleg op de wraps. Nadat je de tosti-wraps hebt klaargemaakt hoef je ze alleen nog maar even onder het tosti-ijzer te leggen.

TOSTI-WRAPS
Recept is voor 1 tosti-wrap met kwarkspread, zalm en komkommer

Tijd: 5 minuten

Ingrediënten:
1 wrap
kwarkspread van heks’n kaas (of een ander kruidenkaasje)
2 plakjes zalm
komkommer

Bereidingswijze:
Bestrijk de helft van de wrap met kwarkspread. Leg daar over heen een paar plakjes zalm en snijd met een dunschiller of kaasschaaf wat plakjes komkommer en leg deze er boven op. Vouw de wrap dicht en leg deze even onder het tosti-ijzer.

Recept is voor 1 tosti-wrap met kaas, kipfilet en tomaat
Tijd: 5 minuten

Ingrediënten:
1 wrap
1 tomaat
2 plakjes kaas
2 à 3 plakjes kipfilet

Bereidingswijze:
Leg de kipfilet op één helft van de wrap. Snijd de tomaat in plakjes en leg deze op de kipfilet. Als laatste leg je plakjes kaas erop en vouw je de wrap dicht. Leg de tosti-wrap even onder het tosti-ijzer.

Eet smakelijk!


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

4 gedachten over “Tosti-wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *