Ralph Moorman Favourites JouwBox

Ralph MoormanIk ontving een pakket van JouwBox.  Een box vol met gezonde en verantwoorde producten zonder onnodige toevoegingen.

Ralph Moorman Favourites Box
Tim Hortensius heeft samen met Ralph Moorman JouwBox bedacht. Ralph Moorman  een voedingdeskundige is bekend van het boek De Hormoonfactoor. In dit boek stimuleert hij een leven met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen. De boxen bevatten producten welke door Ralph zijn geselecteerd.  De producten zijn natuurlijk, en veelal van biologische afkomst, glutenvrij en zijn van absolute A-kwaliteit.

Mijn JouwBox
In de 2e editie van JouwBox welke ik ontving zaten de volgende producten:

Wat vond ik?
Ik heb alle producten getest en ben erg te spreken over de box maar omdat Mariëlle Kookt een kookblog is heb besloten om de volgende 4 producten bij jullie onder de aandacht te brengen.
Ralph Moorman

Betterfoods Tee Fee Kinderthee
Deze thee is speciaal voor kinderen. Omdat de meeste kinderen van zoet houden heeft  Betterfoods deze thee gezoet met biologische Stevia. Dit is een plant uit Zuid-Amerika met een heel hoge natuurlijke zoetheid.

De thee is heel erg zoet! Iets te zoet vond ons gezin, maar wel lekker. Voor een doosje betaal je €3,95 in de winkel. Als je dit vergelijkt met andere biologische thee is dit een redelijk prijs.

Royal Green Extra Virgin Kokosolie
Deze biologische kokosolie is van de eerste persing van de verse kokos, met behoud van kokosgeur en -smaak! Gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch. Ik heb deze kokosolie gebruikt ter vervanging van boter en olijfolie en ben zeer tevreden. De geur van kokos komt je echt tegemoet!

Upton’s Naturals Original Jackfruit
Een vegan vleesvervanger van Upton’s Naturals. Deze vleesvervanger is gemaakt van fruit. Jackfruit heeft een vlezige structuur en absorbeert veel smaak. Omdat het fruit is bevat deze Upton’s Naturals Original Jackfruit weinig koolhydraten en vet en heeft veel vezels.

Helaas zat er geen recept in de box dus ben zelf aan de slag gegaan en heb dit product verwerkt in wraps. Toen ik de jackfruit uit de verpakking haalde vond ik het er eerlijk gezegd niet heel erg smakelijk uitzien, maar eenmaal bereid in de wraps was het heerlijk. Hier komt Jackfruit vaker in huis!

Bite & Smile Lemon Ginger
Een heerlijke snack voor tussendoor. De bites zijn apart verpakt. De ingrediënten worden rauw gemengd en in de vorm gedaan om vervolgens verpakt te worden. Naast citroen en gember zitten er dadels, pinda’s, wortels en koolzaadolie in.

JouwBox proberen?
Wil je ook een keer de box ontvangen of wil je de box vol gezondheid een keer cadeau doen? Kijk dan snel op de website van JouwBox.

Voor meer informatie is er de website www.jouwbox.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *