Wraps met tonijn en appel

Wraps met tonijn en appelVandaag heb ik gezonde, gevulde wraps voor jullie. Wraps met tonijn en appel.  De combinatie is van de tonijn met de appel is heerlijk. Binnen 10 minuten staan deze wraps op tafel.

Wraps met tonijn en appel


Recept is voor 2 wraps
Tijd: 10 minuten

Ingrediënten:
2 wraps
blikje tonijn (160 gram)
30 gram mayonaise (ik gebruik licht & romig van Calvé, dit is een magere variant)
30 gram magere kwark
1 zoet/zure appel
½ komkommer
2 handjes ijsbergsla
peper

Extra: cocktailprikkers

Bereidingswijze:
Snijd de sla, komkommer, en appel in stukjes. Meng de tonijn met de mayonaise en kwark en breng het op smaak met wat peper.

Leg een tortilla op een bord. Beleg de wrap met de sla, komkommer en de appel. Schep als laatste het tonijnmengsel er overheen. Vouw de wrap dicht. Ik steek er meestal een paar cocktailprikkers in zodat de wrap goed dicht blijft zitten.

Eet smakelijk!

Wraps als avondeten?

Probeer dan deze wraps met kip en groenten


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *