Havermout pannenkoeken

Havermout pannenkoekenPannenkoeken zijn lekker. Ik maakte de pannenkoeken eerst altijd met bloem, toen besloot ik ze met volkorenmeel te gaan maken en nu maak ze al een tijdje met havermout. Het is misschien even wennen, maar deze havermout pannenkoeken vullen gewoon veel meer dan de anderen.Je kunt uiteraard ook deze havermout pannenkoeken met van alles en nog wat beleggen. Ik heb deze als lunch genuttigd en heb er eentje met groenten belegd en de andere met appelstroop.

Heb jij ook weleens havermout pannenkoeken gegeten?

Recept is voor 2 pannenkoeken
Tijd: 15 minuten

Ingrediënten:
50 gr havermout
100 ml melk
1 ei
snuf zout
beetje olie
groenten/vlees naar keuze, ik heb wat champignons, ui, paprika en een plakje bacon gebruikt.

Bereidingswijze:
Mix het ei samen met de melk en havermout en een snuf zout. Verhit wat olie in een pan en schep wat beslag in de pan. Laat de pannenkoek rustig garen, als de bovenkant droog is keer je hem om en laat je de pannenkoek nog even garen.

Ondertussen snijd je de groenten en bak je deze in een aparte pan.

Als de pannenkoeken klaar zijn. Schep je de groenten er op en klaar ben je.

Eet smakelijk!

Tip:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *