Chocolade rijstwafels met kokos

Chocolade rijstwafels met kokosNiets is lekkerder dan een rijstwafel met beleg. Kale rijstwafels zijn nou eenmaal niet zo lekker….

Vorige week liep ik in de Albert Heijn en al zoekende naar mijn favoriete crackers viel mijn oog op rijstwafels met een laagje chocolade en dat bracht mij op het idee om deze goed uitziende rijstwafels zelf te maken. Eenvoudig te maken en superlekker!

Recept is voor 6 rijstwafels
Tijd: 10 minuten + 15 minuten wachttijd

Ingrediënten:
6 rijstwafels
kokosrasp
100 gram pure chocolade (70% of meer gebruik ik)
2 el honing

Extra nodig:
vel bakpapier

Bereidingswijze:
Smelt de chocolade samen met de honing au bain-marie. Giet er per rijstwafel één eetlepel chocolade op en verspreid voorzichtig of doop de rijstwafel in de chocolade. Leg de chocolade rijstwafel op een vel bakpapier en strooi er wat kokosrasp op  Laat de rijstwafels hard worden in de koelkast. Bewaar ze in een luchtdicht bakje.

Eet smakelijk!


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekook.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *