3 gezonde lunch crackers

lunch crackersDoordeweeks neem ik eigenlijk nooit echt de tijd om een uitgebreide lunch te maken. Het zijn dan vaak een paar boterhammen of crackers met beleg. Deze beleg ik dan vaak wel met allerlei lekkers. Als bloginsider mocht ik een aantal Oerrr producten van Leev uitproberen. De Oerrr crackers vezelrijk spelt & lijnzaad was één van deze producten. Deze crackers zijn een toppertje en ga ik in de toekomst vaker in huis halen! Ze zijn lekker knapperig en voorzien van lekkere zaden en pitjes. Heerlijk om deze crackers af te wisselen met de ‘standaard’ volkoren crackers. De Oerrr crackers zijn per portie verpakt dus ideaal om mee te nemen naar het werk.

Op maandag lunch ik vaak met crackers op mijn werk. De avond van te voren zorg ik ervoor dat de ingrediënten voor de crackers in bakjes zitten zodat het in de ochtend geen werk meer is en het maken van deze crackers op het werk zo klaar is. Ik zorg er overigens wel voor dat ik ingrediënten kies niet snel bederven.

Deze maandag maakte ik deze 3 variaties:
Cracker met avocado en tomaat
Cracker met kaas en vijgenjam
Cracker met geitenkaas, honing en komkommer

Uiteraard zijn er zoveel meer variaties mogelijk. Ik ben benieuwd naar jullie lunch crackers. Heb jij een lekkere combinatie die je wilt delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *