Wrap met tonijn

Wrap met tonijnIk heb een lekkere lunchtip voor jullie: een wrap met tonijn. Lekker en eenvoudig klaar te maken! In plaats van wat mayonaise met peper & zout heb ik heb ik de rosemary seasalt mayonaise van Remia gebruikt. Eén van de drie smaken die ik uit mocht proberen. De rosemary seasalt mayonaise geeft een lekkere bite aan de wrap dus gebruik de mayo naar eigen inzicht.

Recept is voor 2 wraps
Tijd: 10 minuten

Ingrediënten:
2 wraps
blikje tonijn (160 gram)
60 gram (rosemary seasalt) mayonaise
1 stevige tomaat
1 à 2 augurken
½ komkommer
2 handjes ijsbergsla

Extra: cocktailprikkers

Bereidingswijze:
Snijd de sla, komkommer, tomaat en augurk in stukjes. Meng de tonijn met de mayonaise.

Leg een tortilla op een bord. Beleg de wrap met de sla, komkommer, tomaat en de augurk. Schep als laatste de tonijn er overheen. Vouw de wrap dicht. Ik steek er meestal een paar cocktailprikkers in zodat de wrap goed dicht blijft zitten.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *