Marley Spoon maaltijdbox + kortingscode

Ik ben niet bekend met maaltijdboxen en vond het dus erg leuk dat ons gezin in de maand september de twee gerechten uit de Marley Spoon maaltijdbox mocht testen. De keuze was nog moeilijk want we konden uit maar liefst 12 gerechten kiezen. Uiteindelijk zijn wij voor de shoarmakip met bulgur en komkommersalade en de gevulde kipfilet met geroosterde groenten en yoghurtsaus gegaan.

Marley Spoon
Bij Marley Spoon kun je kiezen uit  2, 3 of 4 maaltijdboxen per week welke voor 2 of 3 tot 4 personen zijn. Ook kun je kiezen uit een vegetarische box. Hoe meer maaltijdboxen je besteld per week hoe goedkoper het wordt. Het leuke aan Marley Spoon is dat je zelf de gerechten kunt kiezen welke je wilt maken.

Nadat je een maaltijdbox hebt samengesteld maak je een keuze op welke dag en tijdstip je de box wilt ontvangen. Je ontvangt de ingrediënten per gerecht in een papieren zak en deze worden samen in een box gekoeld bij je thuis bezorgd.

De ingrediënten zijn allemaal supervers en goed verpakt. Ook worden de ingrediënten nog eens afgemeten. Zo heb je precies genoeg voor iedereen en hoef je niets weg te gooien. Geen voedselverspilling dus!

Het maken van de gerechten uit de maaltijdbox van Marley Spoon is zeer eenvoudig. Hetgeen wat je gaat maken wordt op een bijgeleverd receptenkaart uitgelegd in 6 stappen. Tevens zit er bij iedere stap een afbeelding ter verduidelijking. Binnen 30-40 minuten staan de gerecht op tafel.

Wat vonden wij
Ons gezin heeft dus twee gerechten mogen kiezen. De shoarmakip hebben de kinderen gekozen en wij gingen voor de gevulde kipfilet.

Marley spoon 

Omdat je de gerechten zelf mag kiezen kan ik mij haast niet voorstellen dat het niet lekker gevonden wordt. Sausjes is niet zo ons ding dus de kinderen lieten de saus bij de shoarmakip achterwege en was ik niet zo weg van de yoghurtsaus bij de gevulde kipfilet. Voor de rest heeft het ons heerlijk gesmaakt!

Proberen?
Nieuwsgierig geworden naar de lekkere maaltijdenbox van Marley Spoon? Namens Marley Spoon mag ik mijn volgers (dus vergeet mij niet te volgen op FB en Instagram 😉) een leuke kortingscode geven waarmee je jouw eerste Marley Spoon box met €25 korting kunt bestellen. Gebruik hier de code MARIELLEKOOKT_MARLEYSPOON voor. De code is geldig tot 30 november 2018.

Voor meer informatie ga je naar de website van Marley Spoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *