Wraptaart

WraptaartVandaag heb ik een superlekker recept voor jullie met wraps. Een wraptaart!
Na een feestje waarbij ik een aantal hapjes met wraps had gemaakt had ik nog een aantal wraps over en besloot hier iets mee te maken. Het resultaat: een heerlijk wraptaart die in de smaak viel bij het hele gezin. De vingers werden er zelfs bij afgelikt.

Recept is voor 4 – 6 personen
Tijd: ± 40 minuten

Ingrediënten:
6- 8 wraps (Ø 25cm)
500 gram (runder)gehakt
1 ui
2 tenen knoflook
2 rode paprika
150 gram maiskorrels
200 gram champignons
1 groot blik tomaatblokjes
geraspte kaas
Italiaanse kruiden
peper & zout

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180ºC.

Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit wat olie in een wok of hapjespan en fruit de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de champignons en paprika toe en roerbak dit alles voor ongeveer 5 minuten. Kruid dit alles lekker met peper, zout en Italiaanse kruiden.

Schenk de tomaatblokjes erbij samen met de maiskorrels. Meng alles goed door elkaar.

Vet een ronde springvorm in. Leg een wrap onder op en schep hier wat saus op, leg op de saus een wrap en schep hier weer wat saus op. Dit herhaal je totdat je eindigt met een laagje saus.  Als laatste strooi je er nog wat geraspte kaas over en schuif je de springvorm voor ongeveer 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *