Koffiebonen van Aroma Club + kortingscode en winactie

Ik werd laatst benaderd door Aroma Club met de vraag of ik hun koffiebonen wilde proberen. Nu drink ik zelf geen koffie maar vriendlief is een echte koffieliefhebber. Een aantal jaar geleden hebben wij ons ouderwets koffiezetapparaat daarom ook ingeruild voor een bonenmachine en zijn er al heel wat koffiebonen uitgeprobeerd.  Aroma Club stuurde een pakket met 3 soorten koffiebonen.

Elegant Vesper –voor de liefhebber van milde en zachte koffie.
Smooth James – voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bittere koffie.
Strong George – Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.


Aroma Club
Aroma Club is opgezet door 2 broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het centrum van Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. Om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden zijn de koffiebonen vers gebrand en niet gemalen.De koffiebonen van Aroma Club komen uit de koffielanden Costa Rica, Brazilië en Colombia.

Slow roasted en van pure kwaliteit
De koffiebonen van de Aroma Club zijn vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Alle 3 de koffieblends vielen hier in de smaak maar de  Smooth James is  favoriet. Je kunt deze bonen gebruiken voor koffie en espresso. Bij het drinken van deze koffie kun je goed het notige en de chocolade proeven.

Exclusieve 30% kortingscode
Ben je ook benieuwd naar de koffie van Aroma Club? Je kunt de koffiebonen eenvoudig bestellen via www.aromaclub.com. Ik mag jullie een exclusieve korting aanbieden van 30%. In plaats van € 19,95 voor een kilo zak betaal je dan maar € 13,96. Om voor de korting in aanmerking te komen moet je bij de bestelling de kortingscode Mariellekookt.nl gebruiken.

Koffie op het werk?
Aroma Club levert ook aan kantoren en horeca. Benieuwd? Kik hier voor de zakelijke website van Aroma Club.

Win!
Naast de korting van 30% kun je nu ook kans maken op 1 kilo  koffiebonen Elegant Vesper. Wat moet je doen om kans te maken op 1 kilo Elegant Vesper koffiebonen van Aroma Club?

*Like de Facebook pagina van Mariëlle Kookt  en volg mij             op Instagram
*Laat in een reactie weten wat je favoriete koffiemoment is en tag de persoon met wie je een lekker kopje koffie zou willen drinken
*Deel dit bericht op social media

**de winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld**

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *