Inproba Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker (+ recept)

inprobaIk merk om mij heen dat er steeds meer producten verschijnen met minder suiker. Inproba speelt daar ook op in. Zo hebben zij onlangs hun nieuwe Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker geïntroduceerd. Ik kreeg een flesje chilisaus toegestuurd om uit te proberen.

Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker
De saus voor iedereen die lekker wil eten. De helft van de suiker is vervangen door stevia dat gewonnen wordt uit de blaadjes van honingkruid. De saus behoudt hierdoor zijn lekkere zoete, lichte pittige smaak.

Smaak
Wij gebruikten de ‘gewone’ chili saus van Inproba altijd al. Heerlijk bij een tosti en rijstgerechten. Ik moet zeggen dat ik in het begin mijn twijfels had over de smaak die de nieuwe Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker zou hebben, maar ik ben super enthousiast.  De chilisaus heeft nog steeds zijn licht pittige, zoete smaak en smaakt nog als vanouds.

Ik heb de nieuwste Chilli Sauce van Inproba verwerkt in deze wraps met groenten en kip.

Voor meer informatie over de producten van Inproba kun je naar hun website gaan www.inproba.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *