Zomervakantie

Het schooljaar voor onze kinderen is om en dat houdt in dat de zomervakantie hier is begonnen. De laatste weken heb ik al gemerkt dat het  online wat rustiger is geworden. Iedereen geniet lekker van de vakantie en natuurlijk van het mooie weer. Ik heb daarom besloten om tot eind augustus minder artikelen te plaatsen.

Zo nu en dan verschijnt er een nieuw artikel en ik laat de best bekeken recepten terugkomen. Uiteraard ga ik proberen om via Instagram en Facebook jullie op de hoogte te houden van de dingen die wij in de vakantie allemaal doen en meemaken.

Zelf gaan wij binnenkort naar Oostenrijk en Kroatië. We zijn super benieuwd naar deze landen aangezien wij hier nog nooit geweest zijn. Wat gaan jullie doen met de vakantie? Of voor degene voor wie de vakantie er al op zit, wat hebben jullie gedaan?

In iedergeval……..geniet allemaal!!!

Lieve groet, Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *