Boer’n yoghurt vanille & muesli van Zuivelhoeve

Boer'n yoghurtKennen jullie de boer’n yoghurt van Zuivelhoeve al? Ik tot voor kort nog niet, maar na het proeven van de boer’n yoghurt vanille & muesli gaat hier zeker verandering in komen.

Als foodblogger krijg je zo nu en dan wat leuks toegestuurd om te proberen. Dit keer kreeg ik van Zuivelhoeve boer’n yoghurt vanille & muesli toegestuurd. De allernieuwste smaak van Zuivelhoeve.  Een heerlijke vanilleyoghurt met in een apart bakje de muesli die je nog aan de yoghurt toe moet voegen. Er zit zelfs nog een lepeltje bij zodat je het bakje yoghurt overal mee naar toe kan nemen.

De producten van Zuivelhoeve worden gemaakt van 100% weidemelk en komen rechtstreeks van de boerderij.

Eén bakje van deze yoghurt bevat 170 gram en is genoeg voor    1 persoon. Je kunt er van genieten tijdens het ontbijt, als tussendoortje of lekker na het sporten.

De smaakt van de vanille yoghurt samen met de muesli vond ik zeer verrassend en erg lekker. Een goede combinatie van het frisse van de yoghurt met het zoete van de muesli.

Wil je meer weten over boer’n yoghurt of de andere producten van Zuivelhoeve? Kijk dan eens op hun site www.zuivelhoeve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *