Een tosti is altijd lekker. De klassieke tosti met ham en kaas staat hier dan ook iedere woensdag bij de lunch op tafel omdat dochterlief dat de lekkerste tosti vindt ;). Laatst wilde ik wel weer eens een andere tosti proberen en besmeerde het broodje met groene pesto en belegde het verder met kip en gegrilde paprika. Een top tosti als je het mij vraagt!
Wil je lievere een andere lekkere tosti? Dan raad ik je deze van harte aan Tosti met kaas en champignons of Tosti met gerookte zalm en boursin
Recept is voor 2 tosti’s
Tijd: 20 minuten
Ingrediënten:
4 sneetjes broodje
100 à 125 gram kipfilet
2 gegrilde puntpaprika uit een potje
groene pesto
olie
peper & zout
Italiaanse kruiden
Bereidingswijze:
Strooi wat peper & zout op de kipfilet en bak deze in wat olie gaar van binnen en knapperig van buiten. Neem twee sneetjes brood en besmeer deze rijkelijk met groene pesto en belegd het brood met wat puntpaprika.
Als de kip goed is snijd je deze in reepjes en verdeel je deze over de puntpaprika. Strooi wat Italiaanse kruiden over het geheel en dek het af met het tweede sneetje brood.
Bak de tosti in ongeveer 5 minuten in een tosti ijzer.
Eet smakelijk!