Foodpost, Italiano Drop

Italiano dropIk heb lekkere foodpost ontvangen. Heerlijke Italiano Drop!

Bij het zien van de zakjes Italiano Drop dacht ik meteen terug aan mijn jeugd. Ik bedacht mij dat ik best wel wat van die befaamde drop uit die rolletjes heb opgegeten. Ik vond het uitpakken van deze dropjes altijd een klein feestje. Eén voor één werd het dropje uit het rolletje gehaald om vervolgens het papiertje eraf te halen om het dropje daarna heel langzaam op te eten. Echt superlekker waren deze dropjes. Zoet salmiak met extra suiker en een snufje karamel….

Italiano drop heeft drie nieuwe smaken op de markt gebracht:
Siciliaanse zachte dropstaafjes, Napolitaanse dropstaafjes en Milanese DropGUM.
De Siciliaanse dropstaafjes zijn niet gevuld en hebben een echte dropsmaak. Ik en ook de rest van het gezin vonden deze het minst lekker.

De Napolitaanse zachte dropstaafjes zijn superlekker en mijn favoriet! Er zitten maar liefst drie smaken in het zakje. Drop, salmiak en karamel.

Dan hebben we als laatste de Milanese DropGUM geprobeerd. Deze dropjes zijn heel erg zacht en het zakje bevat zowel zoete als zoute dropjes. De meningen over deze laatste waren verdeeld. Vriend- en zoonlief vonden ze heerlijk en ikzelf en mijn dochter moesten erg wennen aan de hele zachte structuur.

Wil je meer weten of Italiano Drop? Kijk dan eens op www.italinodrop.nl of op hun facebook site

Italiano Drop is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Deen, Jumbo, Plus, Hoogvliet, DRG,  Boon, Coop, Jan Linders, Sligro, Poiesz en Nettorama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *