Heb je stevige trek?
Maak dan eens dit broodje filet americain met ei en ui.
Een broodje filet americain vind ik al superlekker, maar dit broodje filet met een ei, ui en wat mayonaise is één van mijn favorieten!
Recept is voor 2 personen
Tijd: 10 minuten
Ingrediënten:
2 harde broodjes
filet americain
2 eieren
1 kleine witte ui
mayonaise
peper & zout
Bereidingswijze:
Breng de eieren met water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Laat de gekookte eieren schrikken in koud water en pel ze. Snijd de eieren in plakjes.
Pel en snipper de ui.
Snijd de harde broodjes door midden. Verdeel de filet american over de broodjes. Strooi wat peper en zout over de filet heen en verdeel wat snippers ui hierover. Beleg het broodje vervolgens met de plakjes ei. Verdeel als laatste nog wat mayonaise over het broodje.
Eet smakelijk!
Tip:
Je kunt eventueel het broodje nog verder bekleden met wat komkommer en/of sla.
Dat ziet er weer lekker uit Mariëlle. Ik ga hem morgenmiddag maken als ik collega’s op een lunch bij mij thuis trakteer 🙂