Wortel-mandarijn-appel sapje

image-2015-05-07
Een vers gemaakt sapje is supergezond en geeft je vaak extra energie. De laatste weken ben ik bezig geweest met het maken van gezonde sapjes. Ik heb een aantal lekkere combinaties gemaakt en vandaag wil ik dit lekkere sapje met jullie delen. Ikzelf drink een sapje het liefst naast mijn boterham of schaaltje yoghurt in de ochtend.

Recept is voor 1 glas
Tijd: 5 minuten 

Ingrediënten:
250 gram wortel
1 appel
2 mandarijnen

Bereidingswijze:
Ontdoe de mandarijnen van de schil. Maak de wortels schoon. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het in kleine stukjes.

Stop alles in een blender, blend het geheel en geniet van deze sap.

Tip: Als je wilt kun je ook extra veel maken en dit in kleine porties invriezen. De meeste vitamines en voedingsstoffen blijven dan behouden.

2 gedachten over “Wortel-mandarijn-appel sapje

  1. Dit hoeft dus niet in een juicer? De meeste sapjes met wortel worden nl in een juicer / sapcentrifuge gemaakt en niet in een blender. Ik ben hier dus wel blij mee, want ik heb alleen maar een blender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *