Pasta met kipshoarma, champignons, ui en paprika

image-2015-05-27 (1)
Dit is echt een heel lekker pastagerecht. Pasta met kipshoarma, champignons, ui en paprika. Binnen 30 minuten zet je deze heerlijke pasta op tafel.

Pasta met kipshoarma, champignons, ui en paprika


Recept is voor 4 personen
Tijd: 20-30 minuten 

Ingrediënten:
300 gram pasta(schelpjes)
500 gram kipfilet
shoarmakruiden
250 gram champignons
1 rode paprika
1 ui
teentje knoflook
olijfolie

Bereidingswijze:
Snijd de kipfilet in stukjes en meng er shoarmakruiden door. Zet dit even in de koelkast.

Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar.

Pel en snipper de ui en de knoflook. Borstel de champignons schoon en snijd deze in vier stukken. Verwijderd de zaadlijsten uit de rode paprika en snijd de paprika in grove stukken.

Verhit wat olijfolie in een wok of grote koekenpan en fruit hier de ui en de knoflook in. Voeg de gekruide kipfilet toe en bak deze bruin. Doe de champignons er bij en roerbak dit een aantal minuten. Voeg als laatste de paprika toe en bak alles nog even 2 minuten.

Giet de pasta af en meng dit door het kip-mengsel. Breng het geheel op smaak met peper & zout. Eet smakelijk!

Tip: bestrooi het geheel nog met oregano
image-2015-05-27 (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *