De twee meest bekeken van april

image-2015-04-16 (5)       image-2015-03-20
Vandaag geen nieuw recept, maar de twee meest bekeken recepten van april. Vanaf nu zal ik iedere maand de twee meest bekeken recepten van de maand bekend maken.


Ik ben nog niet zolang bezig met Mariëlle Kookt, maar ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie mening over de recepten. Heb je al wat uitgeprobeerd en wat vond je ervan? Ik zou het leuk vinden als je jouw reactie hieronder achterlaat.

BLOEMKOOL OVENSCHOTEL image-2015-04-16 (5)

BROODJE CARPACCIO image-2015-03-20

4 gedachten over “De twee meest bekeken van april

  1. Hoi Marielle, Wim en ik hebben laatst je gevulde courgette geprobeerd. Hij was echt heerlijk! We gaan hem zeker vaker maken. Wilde het nog zeggen op het werk, maar is er niet meer van gekomen toen ik er laatst was.

  2. Ondanks dat je net bent begonnen, vind ik dat je er hele lekkere recepten op hebt gezet. Je wisselt de recepten ook af; pasta’s, aardappelgerechten, smoothies, salades,gezonde repen enz. Ik ben weg van de tomatensoepjes, de salade met geitenkaas, de nasi en de zelfgemaakte mueslirepen.

    Van de week ga ik je bloemkool ovenschotel maken.

    Ik hoop dat er nog vele recepten gaan komen en dat er net zoals mij mensen zijn die ook een reactie achter gaan laten. Lijkt mij namelijk wel leuk voor je als mensen ook hun reactie achterlaten.

  3. Bedankt voor je berichtje en wat leuk dat je zo enthousiast bent over Mariëlle Kookt. Uiteraard vind ik reacties heel erg leuk, dus ik hoop dat er nog vele volgen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *