Tip: Hoornsche Foodmarket

HFM ansichtkaart
Foodmarkten zijn de laatste jaren helemaal hip en deze markten vinden vooral plaats in de grote steden. Ik kreeg vorige week bericht dat er in Hoorn op eerste en tweede Paasdag een heuse foodmarket wordt gehouden. De eerste hier in de regio, gewoon in Hoorn, een kleine stad op nog geen 15 kilometer afstand van waar ik woon. Je raad dus al wat ik met mijn gezin het Paasweekend ga doen 🙂

De Hoornsche Foodmarket wordt georganiseerd door lokale ondernemers en ondernemers die in de Ideeënfabriek werken. Behalve proeven van het beste eten uit alle windstreken kan er een drankje worden gedronken en zal er live muziek worden gespeeld en kun je genieten van culturele optredens.

De Hoornsche Foodmarket is voor iedereen die interesse heeft in lekker eten, mensen ontmoeten en genieten van muziek en cultuur. Kinderen zijn van harte welkom. Voor hen wordt er een speciale hoek ingericht waar zij lekkere kunnen spelen en vermaakt worden.

De Hoornsche Foodmarket is op 5 en 6 april tussen 12.00 uur en 20.00 uur geopend en wordt gehouden in het oude Philipsgebouw aan de Holenweg 4 in Hoorn. De entree is gratis. Voor meer informatie http://www.hoornschefoodmarket.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *