Pasta met garnalen

image-2015-02-24 (1)
Hou je pasta en van vis? Dan heb ik vandaag een lekker en eenvoudig gerecht voor je. Pasta met garnalen. Ik heb tagliatelle gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een ander pastasoort gebruiken.

Pasta met garnalen


Recept is voor 2  personen
Tijd: 25 minuten

Ingrediënten:
150 gram tagliatelle
250 gram gamba’s
125 gram champignons
1 rode ui
30 gram rucola
1 theelepel cayennepeper
4 zongedroogde tomaten op olie
3 el olie
peper & zout
image-2015-02-25Bereidingswijze:
Pel de garnalen,pel en snipper de knoflook. Meng de garnalen met de olie, de cayennepeper en de knoflook in een kommetje en zet het even weg in de koelkast.

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout beetgaar.

Snijd ondertussen de champignons in vieren en de zongedroogde tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de rucola fijn.

Wok de garnalen 2 minuten en voeg de ui en de champignons toe. Wok dit alles totdat de garnalen gaar zijn en voeg dan de zongedroogde tomaten toe.

Giet de tagliatelle af en meng dit door het garnalen mengsel.

Meng als laatste de rucola er door en breng alles op smaak met wat peper & zout.

Eet smakelijk!


Wil je op de hoogte blijven van alle recepten, foodfoto’s en ander leuk nieuws? Volg mijn kookblog dan op Instagram en Facebook.

Ga je iets maken van Mariëlle Kookt? Dan zou ik het superleuk vinden als je jouw foto van het eindresultaat deelt op mijn Facebookpagina of op Instagram #mariellekookt.nl en @mariellekookt.nl

Heb jij een leuk recept dat je graag wilt delen? Stuur je recept naar mij toe en zie dan jouw recept verschijnen op Mariëlle Kookt

2 gedachten over “Pasta met garnalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *