Leuk voor kids: Albert Heijn moestuin actie

moestuin 1 ah
In navolging op de Dekamarkt is de Albert Heijn afgelopen maandag begonnen met ‘begin je eigen moestuintje’, een superleuke spaaractie!

Tot en met 15 maart krijg je bij 15 euro aan boodschappen een gratis moestuintje. Sinds afgelopen maandag t/m 15 maart heeft Albert Heijn weer een nieuwe actie: je eigen moestuintje beginnen. Heel erg leuk en leerzaam dus!
Je krijgt een biologisch afbreekbaar potje, een tablet gemaakt van kokosbast die als potgrond dient, een zaadmatje en een plantkaartje met de naam en de specifieke instructies voor het betreffende plantje.

Je kunt in totaal 20 verschillende moestuinpotjes gespaard worden. Groenten en kruiden zaadjes die gespaard kunnen worden zijn onder andere broccoli, paprika, dille, bieslook en tijm. Er is één fruitsoort: bosaardbei.
001254436_002_groententuin_1

Naast het moestuintje kun je in het kader van dit thema ook nog kindertuinierhandschoentjes, een kindertuiniersetje en groeitasjes voor bij het ompotten kopen.

Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen vol enthousiasme hiermee aan de slag gaan en zien wat er allemaal ontstaat uit een enkel zaadje en wat je met het uiteindelijke product kunt doen.
Ik en mijn kinderen doen dus zeker mee met deze leuke actie, en jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *