Groene smoothie

2014-12-19 14.34.00

Een goed begin van de dag, deze smoothie!

Groene smoothies zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Ze zijn supergezond en smaken heerlijk. Ik kon hier nooit over meepraten omdat ik nog nooit van mijn leven een groene smoothie had gehad. Ik ben dus eens gaan experimenteren  met andijvie wat we over hadden en eerlijk is eerlijk groene smoothies  zijn echt heerlijk. Vandaag deel ik deze heerlijke zoete andijvie smoothie. Ik hoop dat je hem gaat proberen en als je dat doet, dan hoor ik graag hoe jij hem vond smaken.

Recept is voor 2  personen
Tijd: 10 minuten

 Ingrediënten:
250 gram andijvie
1 banaan
1 appel
1 kiwi
1/2 kopje water

Extra nodig:
blender of keukenmachine

Bereidingswijze:
Snijd de banaan, appel en kiwi in stukjes en vul de blender hiermee. Voeg hierbij de andijvie en een 1/2 kopje water. Begin met het blenden op de laagste stand en ga geleidelijk naar de hoogste stand totdat je smoothie klaar is.

Tip: heb je wat over? Je kunt de smoothie 1 dag bewaren in de koelkast

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *