Pasta met stroganoffsaus

Pasta met stroganoffsaus
Deze pasta met stoganoffsaus heb ik volgens mij nog nooit met jullie gedeeld. Eigenlijk gek want dit is één van mijn favoriete pastagerechten. 

Recept is voor 4 personen
Tijd: 30 minuten

Ingrediënten:
350 gram pasta
300 gram rundvlees (biefstuk, rosbief)
1 flinke ui
2 tenen knoflook
250 gram champignons
1 rode paprika
1 gele paprika
1 blik tomaatblokjes van 400 gram
1 runderbouillonblokje (opgelost in 100 ml gekookt water)
1 el balsamico azijn
1 el Italiaanse kruiden
peper & zout
olie

Bereidingswijze:
Snijd de rundvlees in stukjes en kruid deze met peper & zout. Snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons in stukjes. Was de paprika’s en snijd deze in grove stukken.

Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en de knoflook hierin. Voeg als de ui glazig iet de stukjes vlees toe en bak dit een paar minuten bij. Voeg dan de paprika’s en champignons toe en roerbak dit nog een paar minuten. Als laatste voeg je de bouillon, tomaatblokjes en balsamicoazijn toe. Laat dit 5 minuten pruttelen.

Giet de pasta af en serveer deze samen met de stroganoffsaus.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *