Pasta met zalmsnippers, champignons en kruidenkaas

Pasta met zalmsnippers, champignons en kruidenkaasTijdens mijn studietijd probeerde ik dagelijks te koken, alleen waren er soms dagen bij dat ik het te druk had of geen zin had om er heel veel werk van te maken. Zo is eigenlijk deze smaakvolle en snel klaar te maken pasta met zalmsnippers, champignons en kruidenkaas ontstaan.

Recept is voor 2  personen
Tijd: 30 minuten 

Ingrediënten:
150 gram gerookte zalmsnippers (of een plak welke jezelf snijd)
200 gram pasta (ik gebruik vaak volkoren pasta)
250 gram champignons
1 witte ui
1 teen knoflook
½ kruidenkaasje (boursin, paturain oid)
olie
dille (vers of gedroogd)
peper
 

Bereidingswijze:
Snipper de ui en de knoflook. Snijd de champignons in stukken.

Kook de pasta in ruim kokend water met wat zout beetgaar.

Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak deze een aantal minuten mee.

Giet de pasta af en schep het champignonmengsel en de zalmsnippers hierdoor. Roer als laatste het kruidenkaasje erdoor en verwarm het geheel. Schep de tagliatelle op de borden en bestrooi het geheel met wat dille.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *