Salade met peer, geitenkaas, druiven en walnoten

image-2015-05-22
Een salade met peer, geitenkaas, druiven en walnoten. Misschien niet helemaal een logische combinatie, maar samen in een salade erg lekker.
Behalve lekker is deze salade ook nog eens snel klaar te maken. Deze salade kun je als lunch serveren, maar is ook erg lekker bij een barbecue.

Recept is voor 2 personen
Tijd: 15 minuten 

Ingrediënten:
zakje gemengde sla
2 peren
blauwe druiven
ongeveer 200 gram geitenkaas
2 eetlepels balsamico azijn
1 eetlepel olijfolie
fijngehakte walnoten (naar smaak)

Bereidingswijze:
Schil de peren en snijd ze in stukken. Halveer de druiven. Hak de walnoten grof. Snijd de geitenkaas in stukjes.

Meng in een kom de sla met de peer, druiven, walnoten en de geitenkaas.

Maak dressing van de balsamico azijn en olijfolie. Breng de salade op smaak met de dressing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *