Broodje carpaccio

image-2015-03-20
Vandaag heb ik een lekker broodje carpaccio voor jullie. Is het jullie weleens opgevallen dat een broodje carpaccio overal anders wordt bereidt? Mijn favoriete broodje carpaccio deel ik hier vandaag met jullie en is binnen een handomdraai klaar.

Recept is voor 2 personen
Tijd: 10 minuten 

Ingrediënten:
2 Italiaanse bollen
100 gram carpaccio
1 eetlepel groene pesto
1 eetlepel magere yoghurt
½ rode ui
handje rucola
30 gram pijnboompitten
30 gram geraspte parmezaanse kaas
peper

Bereidingswijze:
Snijd de halve ui in ringetjes. Rooster de pijnboompitten even in een koekenpan.

Snijd de Italiaanse bollen door de helft.

Meng de pesto met de yoghurt en besmeer de Italiaanse bollen hiermee. Beleg de bollen verder met de carpaccio, stukjes ui, rucola, pijnboompitten en de parmezaanse kaas. Bestrooi eventueel nog met wat peper.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *