Zelfgemaakte eiersalade

image-2015-03-03Niets gaat boven zelfgemaakte eiersalade. Nouja, dat vind ik dan 😉 .  Deze eiersalade is echt één van de lekkerste en ook nog eens heel makkelijk klaar te maken! Lekker op een broodje, maar ook heerlijk op een toastje of als vulling voor een clubsandwich.

Wil je een light variant, dan kun je de helft van de mayonaise vervangen door yoghurt.

Ingrediënten:
3 eieren
3 eetlepels mayonaise ( ik gebruik yogonaise)
½ eetlepel worchester sauce
1 theelepel kerrie
1 theelepel paprika
1 theelepel mosterd
1 theelepel curry/ketchup
1 eetlepel vers geknipte bieslook
peper & zout

Bereidingswijze
Kook de eieren hard en spoel ze meteen af onder koud water. Pel ze meteen. Al doe je dit later, dan laat het velletje niet zo makkelijk meer los.

Meng in een kom de mayonaise, worchester sauce, kerrie, paprika, mosterd, curry/ketchup en de bieslook.

Snijd de eieren in stukjes. Voor een broodje kun je ze in grove stukken snijden en als je het op een toastje wil gebruiken snijd je de eieren in kleine stukjes.

Schep de stukjes ei door het mayonaise mengsel en breng het geheel op smaak met peper & zout.

Een gedachte over “Zelfgemaakte eiersalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *