Pasta met garnalen

image-2015-02-24 (1)
Hou je pasta en van vis? Dan heb ik vandaag een lekker en eenvoudig gerecht voor je. Pasta met garnalen. Ik heb tagliatelle gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een ander pastasoort gebruiken.

Recept is voor 2  personen
Tijd: 25 minuten

Ingrediënten:
150 gram tagliatelle
250 gram gamba’s
125 gram champignons
1 rode ui
30 gram rucola
1 theelepel cayennepeper
4 zongedroogde tomaten op olie
3 el olie
peper & zout
image-2015-02-25Bereidingswijze:
Pel de garnalen,pel en snipper de knoflook. Meng de garnalen met de olie, de cayennepeper en de knoflook in een kommetje en zet het even weg in de koelkast.

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout beetgaar.

Snijd ondertussen de champignons in vieren en de zongedroogde tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de rucola fijn.

Wok de garnalen 2 minuten en voeg de ui en de champignons toe. Wok dit alles totdat de garnalen gaar zijn en voeg dan de zongedroogde tomaten toe.

Giet de tagliatelle af en meng dit door het garnalen mengsel.

Meng als laatste de rucola er door en breng alles op smaak met wat peper & zout.

2 gedachten over “Pasta met garnalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *